#Sjökrogen I Karlskoga | Alla hjärtans dag

Anno 2004

FIRA ALLA HJÄRTANS DAG 14/2 HOS OSS


På alla hjärtans dag har vi 2 olika erbjudanden i restaurangen.

Vi serverar från ord. a la carte menyn den 14/2 med alla våra förrätter, varmrätter och desserter.


Vi erbjuder också en 5-rätters meny inkl. 1 glas mousserande från Sydafrika och vinpaket (ytterligare 3 glas) för endast 895:- per person. Alkoholfritt alt. finns.

Restaurangen är öppen 17-22.

5-rätters menyn

5-rätters meny med vinpaket 895 kr/person
Unna dig och din partner någonting speciellt. Vi börjar med 1 glas bubbel och serverar lite chips och en hemmagjord färskostdip med schalottenlök och gräslök. Sen går vi vidare med en sotad laxloin, friterat rispapper, soyaemulsion, wasabi och forellrom, till det serverar vi en Franschoek Sauvigon Blanc. Kalvytterfilé, hasselbackspotatis, primörer och en grönpepparsås låter inte fel till varmrätt eller hur? Vi servera till det ett rött vin från Mallorca. Vi avslutar med en chokladdessert (brownie med chili-och havssalt garnache, jordgubb doppad i choklad och saltkolaglass). Ni kan väljer mellan avec 4 cl (grönstedts vs, baileys, Jim beam eller brandy) eller dessertvin 6 cl (Trockenbeerenauslese Österrike). Vi toppar det hela med en kopp kaffe och våran hemmagjord Baileyspralin. Självklart har vi även alkoholfritt alternativ. 5-rätters menyn 695 kr/person.
Låter det trevligt?

Välkomna att boka på Restaurang Strandkanten: 0586-56780


A la carte menyn


Vi serverar från ord. a la carte menyn med förrätter, varmrätter och desseretr. Då kan man kombinera ihop sin egen alla hjärtans dag A la carte menyn

Våra menyer